O nas

about-me-min

Spoštovani/a,

z velikim veseljem Vas pozdravljam na spletni strani našega podjetja.

Ko sem prvič prišel v Belorusijo iz Republike Slovenije,  sem mislil, da bo ta država ostala samo  kraj mojega dolgoročnega poslovnega potovanja. Vodenje podjetja in vodenje projekta v novem okolju, trgu in državi ni bila lahka naloga, saj sem na vsakem koraku srečeval s številnimi problemi, težavami in preprekami kot so:

  • jezikovne in kulturne ovire;
  • kompleksnost razumevanja davčnega sistema in računovodskih poročil podjetja;
  • nenehno spreminjanje zakonodaje, pravil in predpisov;
  • administrativno birokratski sistem;
  • veliko nejasnosti v zvezi z vizumi in delovnimi dovoljenji…

Nastala je ideja o odprtju podjetja, ki bo zanesljiv partner tujemu državljanu in podjetju, zato se naš slogan glasi:
»Z nami se bo vaše podjetje počutilo kot doma«.

Nikoli ne stojimo na mestu in neprestano izobražujemo zaposlene, razvijamo podjetje, tako da sodelujemo v mednarodnih projektih na različnih področjih in trgih.

Uporabljamo napredno tehnologijo, sodelujemo z izkušenimi strokovnjaki, s katerimi zagotavljamo ustrezne/potrebne informacije, rešujemo računovodska in migracijska vprašanja, zagotavljamo kakovostno pravno podporo poslovanju tujim podjetjem in predstavništvom ter podpiramo beloruska podjetja pri vstopu na nove mednarodne trge.

Danes je mednarodni trg prenasičen s konkurenti in tekmeci. Inovacije in inovativne rešitve, ki se pojavljajo vsak dan, nas silijo, da pri iskanju partnerstva vedno bolj v ospredje postavljamo zanesljivost in podporo. Naše podjetje bo z Vami sodelovalo odgovorno tako, da boste dosegli zastavljene cilje in dvignili raven poslovanje na višji nivo.

S spoštovanjem,

Gregor Čas
Lastnik & Direktor

unnamed1