Opis podjetja

PROSOVET je mednarodno svetovalno podjetje, ki opravlja storitve podpore poslovanja tujim podjetjem pri vstopu na novo mednarodno tržišče.

Podjetje ima pisarni v Sloveniji in Belorusiji, ki tesno sodelujeta, kar omogoča vzporedno poslovanje v različnih državah. Pokrivamo trg Evropske unije (bogate izkušnje v državah bivše Jugoslavije; Slovenija, Hrvaška, Srbija) in območje Skupnosti neodvisnih držav (zlasti Belorusijo).

Podjetje smo ustanovili in razvili na podlagi osebne izkušnje, ki smo jo pridobili z vstopom na novo tržišče. Spoznali smo težo in kompleksnost novega okolja, zato smo se seznanili s kulturo države in lokalnega okolja, zakonodajo ter specifikami dela. Nepoznavanje teh segmentov lahko privede do številnih napak, ki vplivajo na ugled in finančno stanje podjetja.

Naše podjetje vam nudi izkušene strokovnjake z različnih področji, ki smo jih za vas povezali v celoto, da vam ponudimo kakovostno storitev, ki deluje na medosebnih odnosih in principu »Z nami se bo vaše podjetje počutilo kot doma«.

Skozi celotno obdobje vstopa na novo tržišče Vam nudimo pomoč in podporo na vseh ravneh poslovanja. S skupnimi prizadevanji naših strokovnjakov bomo dosegli vaš uspeh!